Pro és kontra
április 20, 2011
Legyen tiétek az olaszországi tengerparti nyaralás!
május 4, 2011
Pro és kontra
április 20, 2011
Legyen tiétek az olaszországi tengerparti nyaralás!
május 4, 2011

Az ugye attól függ. Rengeteg szempont merül fel egy ilyen kérdés megválaszolásánál, hiszen van, aki strandolni szeret, mások inkább kirándulnak, van, aki a városnéző túrákra esküszik, és van, aki inkább a helyi kávéházakban ücsörögne egész nap.

Az sem mindegy, hányan készülünk együtt utazni, és milyen a csoport összetétele. Egy kisgyermekes család vagy egy csupa huszonéves fiatalból álló csoport nyilván nem ugyanazokat az elvárásokat támasztja a nyaralóhellyel, az utazási eszközzel, vagy éppen a szállással szemben. Eltérőek lehetnek az igények még egy szűk csoport esetén is az étkezési, szórakozási lehetőségek tekintetében is.

Pénz is kell a nyaraláshoz; nem mindegy, mi mennyibe kerül. Akár az üzemanyagot, akár a reptéri illetéket számolgatod, a szállásra és az étkezésre biztosan költened kell. A kérdés itt is az: hol, hogyan, mennyiért? A pénztárcánk teherbíró képessége persze csak egy szempont a sok közül, hiszen nem biztos, hogy egy drága hotel formálisabb világában jobban fogod érezni magad, mint egy családias panzióban, vagy egy laza kempingben.

Az utazásunk megtervezésénél tehát elsősorban azt kell kitalálnunk, hogy hogyan, mivel szeretnénk tölteni az időt. Ha ez meg van, érdemes ehhez igazítani a célpontot, az utazás mikéntjét és a szállást is.

Mi erre a nyárra Olaszországot ajánljuk, egy jó kis tengerparti nyaralásra.

Hogy miért? Annyit elárulunk, hogy lesz köze a lakókocsikhoz.

A többi nemsokára kiderül… 🙂

Vélemény, hozzászólás?