Weinsberg CaraOne
 

WeinsbergWeinsberg CaraOne lakókocsikÚj stílus, új design = Weinsberg CaraOne! Ha ránézünk erre a lakókocsira, rögtön szembetűnik a modern külső megjelenés. Ezek a lakókocsik mindent tudnak, amit az emberek elvárnak egy lakókocsitól. Masszív felépítmény, tartós bútorzat, kényelmes berendezés és a vontatása is teljesen biztonságos. Nincs benne felesleges dolog, de praktikusságával, egyszerűségével és kényelmével megragadja az embert. Mindezt kedvező áron! Ebbe bele lehet szeretni, és meg kell szerezni!

 
Weinsberg CaraBus
 

WeinsbergWeinsberg CaraBus lakóautókKét funkció egy autóban! Legalábbis a Weinsberg CaraBusban. Hiszen a lakóautó kényelmét egyesíti a személyautó dinamikájával. Az eredmény egy szuper, kétszemélyes CaraBus – kívülről személyautó kinézetével és sok extrával.

Persze belülről is a legjobb oldalát mutatjaa jármű. A bútorok körtefa színezettel készülnek. Négy – biztonsági övvel ellátott – ülés található benne. Hátul egy 140 cm széles franciaágy, amely néhány mozdulattal összecsukható. Természetesen mindig fennáll annak lehetősége, hogy személyre szabott felszerelésekkel bővítsük a CaraBus-t. Ilyen lehet az elektromos fellépő, kitekerhető napernyő, kerékpártartó.