Nyaraljunk. De hol?
április 29, 2011
Introducing the Trailer
május 5, 2011
Nyaraljunk. De hol?
április 29, 2011
Introducing the Trailer
május 5, 2011

Nyaralj egy hetet családoddal vagy barátaiddal az olasz tengerparton egy szuper lakókocsiban!

Nyaraltál már lakóautóval vagy lakókocsival? Nem? Itt az alkalom, hogy kipróbáld! Meglátod, nem fogod megbánni. Ha voltál, akkor tudod, miről beszélünk.

Hogyan lehet tiéd a nyaralás?

Írd meg nekünk röviden (1000 karakterben) a legviccesebb sztorit, ami külföldi nyaralás során történt veled. Ha tudsz, küldj hozzá fotót is! Történetedet az utinaplo.knaus.hu blogon tesszük közzé a többi írással együtt. A Knaus Tabbert lakókocsi gyártó által felkért zsűri folyamatosan követi a beérkező pályázatokat, akár még menetközben kommentálja is őket, a játék végén pedig eldönti, kinek az élménybeszámolója tetszett a legjobban. A szerencsés nyertes egy hetet tölthet családjával, vagy barátaival az olasz tengerparton a nyár kellős közepén: június 30. és július 7. között, a Sabbiadoro kempingben, Lignanoban. http://www.campingsabbiadoro.it

Lehet-e a zsűrit befolyásolni, hogy a tiéd legyen a nyertes mű? A válasz IGEN: az élménybeszámolók közösségi oldalakon is megjelennek. Szerezz minél több like-olót a Facebookon vagy az iwiw-en a sztoridnak, oszd meg, ajánld a te történetedet tartalmazó bejegyzést barátaidnak, ismerőseidnek, a többség tetszését a zsűri a döntésnél figyelembe veszi majd.

Történetedet a knaustabbert.hu@gmail.com e-mail-címre várjuk 2011. június 5-ig.

E-mail-edben add meg neved, címed, mobilszámodat, hogy szükség esetén fel tudjuk venni veled a kapcsolatot és add meg azt a nick-edet vagy jeligédet, ami alatt a sztoridat meg szeretnéd jelentetni. Adataidat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem adjuk ki.. Történeted elküldésével automatikusan elfogadod a nyereményjátékban történő részvétel feltételeit.

Vélemény, hozzászólás?