Kalandra fel!
június 19, 2011
Életjel Lignanoból :)
július 3, 2011
Kalandra fel!
június 19, 2011
Életjel Lignanoból :)
július 3, 2011

Az első és talán legfontosabb a függetlenség, az érzés, hogy végre megszabadulhatunk a napi kötöttségektől, a szokásos rutintól, vége a hétköznapok unalmas körforgásának.

Ez így jól hangzik, de próbáltál már két gyerekkel, autóval nekiindulni egy tengerparti nyaralásnak? Akkor tudod milyen nyakig megpakolva, szinte mozdulatlanná préselődve ülni órákat az autóban, és pár kilométerenként ezt hallgatni : – Álljunk meg! Pisilni kell! Éhes vagyok!

Talán nem is gondolnád, hogy az utat a tengerpartig másképp is el lehet tölteni. J Hogy hogyan? Elég ha idén úgy döntesz, hogy kipróbálsz valami újat:

A lakóautós nyaralást!Így csakis Tőled függ hova mész, mikor pihensz, akár meg is gondolhatod magad és másfelé veheted az irányt. Nem kell jó előre leszervezni az útvonalat, szálláshelyeket foglalni, bátran nekivághatsz az utazásnak akár most is!

A lakóautó rengeteg praktikus rakodóhellyel ellátott komfortos lakótere lehetővé teszi, hogy mindent magaddal vihess, amire csak szükséged lehet: étel, ital, gyerekjátékok, kerékpár, gumicsónak, búvárfelszerelés, az elengedhetetlen és nélkülözhetetlen kispárna, hideg- és meleg ruházat, stb. a lista szinte korlátlan.

Szívesen kipróbálnád?

Ha kiváncsi vagy milyen is egy lakóautó belülről itt megnézhetsz párat: knaus.hu

Itt pedig még több hasznos információt találsz a lakóautózás előnyeiről: lakoautklub.hu

Vélemény, hozzászólás?