Mi a legjobb a nyaralásban?
június 21, 2011
Gyorsan telik a hét
július 9, 2011
Show all

Megérkezett a két nyertes család Lignanoba. Míg mi várjuk a nyarat és visszavettük a melegebb ruhákat, ők a tengerpartot élvezik családostul, kisgyerekekkel…

Először is szeretném megköszönni még egyszer a lehetőséget a Knaus Tabbertnek, hogy egy hetet kis családommal eltölthetünk ebben a fantasztikus kempingben.

Bár bevallom, amikor megtudtam, hogy a lakókocsiban a hordozható kiságy (amit a másfél éves törpénk jelenleg használ) sajnos nem fog elférni, mert annyira ki van használva minden hely a lakókocsiban, egy kicsit gondolkodóba estem, hogy biztos, hogy nekünk való-e ez a fajta nyaralás két kisgyerekkel (a nagyobbik is csak 5 éves még). Hol fog aludni a kicsi? És egyáltalán elég kb. 10 nm élettér egy hétre két ekkora gyereknek?

Szerencsére minden aggodalmam elszállt, amikor ideértünk a kempingbe.A kiságy kérdést is megoldottuk: egyszerűen rápakoltuk az egyik kialakított fekhelyre, kicsit magasított ugyan de ez törpénket egyáltalán nem zavarja. Az összes cuccunk kényelmesen elfért a szekrényekben, pedig nem keveset csomagoltam . Az elősátorban minden konyhai eszköz rendelkezésünkre áll: hűtő, gázföző, edények, asztal székekkel, sőt még két kanapé ágy is befért.

A kemping is nagyon klassz: kiderült, hogy már 1954 óta működik, a lakók érdekes módon többnyire olaszok, főleg kisgyerekesek, akik kiköltöznek egész nyárra a kempingbe, de azért vannak itt hollandok, osztrákok, németek, sőt magyarok is szép számmal.

A strand főként a gyerkőcöket nyűgözte le, most vannak először tengerparton. A nagyobbikat nem tudtuk kirángatni a vízből, még az se zavarja, hogy sós, a kicsit meg a végeláthatatlan homokozó nyűgőzi le, fel alá rohangál lapáttal a kezében.

Szerencsére a kemping vizesblokkja közel van és még a gyerekekre is gondoltak: külön gyermek fürdő és wc áll rendelkezésre a kicsiknek.

Megismerkedtünk a másik nyertes családdal is, náluk is két gyermek van, csak fiúk, ráadásul hasonló korúak is, így a nagyobbak jól eljátszanak már együtt.

Egyelőre még ismerkedünk a környékkel, igyekszem még néhányszor bejelentkezni új élményekkel 

Üdv:
Macsek

Vélemény, hozzászólás?