Életjel Lignanoból :)
július 3, 2011
Gyorsan telik a hét
július 9, 2011
Életjel Lignanoból :)
július 3, 2011
Gyorsan telik a hét
július 9, 2011

Repül az idő, a nyaralás gyorsan telik, Sabbiadoroban is.

Nyaralásunk lassan a végéhez közeleg, pedig mintha csak tegnap érkeztünk volna. A kempinget teljesen megszoktuk és az az igazság, hogy lakókocsival azért sokkal kényelmesebb üdülni, mint sátorral. Például itt esténként rendszerint jön a vihar, ami hatalmas mennyiségű esővel zúdul a kempingre, a gyerekeket ugyan jól altatja a cseppek kopogása a lakókocsi tetején, de én közben azon gondolkozom, hogy aki sátorban alszik mennyire ázik el ilyenkor? Voltunk Velencében is egy kis kiránduláson, ami mondanom se kell inkább kihívás volt számunkra a két csöpkével. Szerencsére az ebédre elfogyasztott pizza mindenkit feltöltött és onnantól nyugisabban vettük a sikátorokat.

Az ebédeket rendszerint a lakókocsi mini konyháján főzzük, párom nagyon meglepődött milyen ötletesen ki van találva, hogy főzni lehet 120 vagy 220 volton, sőt gázpalackról is, így gyakorlatilag bármilyen helyen is van a lakóautó, főzni mindig lehet. No és persze isteni a szabad levegőn falatozni J.

Ha mi nem is, a gyerekek gyorsan összebarátkoztak a helyi olasz hasonló korúakkal, a nagyobbik ma este épp medencés buliba megy Carolával egy másik 6 éves olasz lánnyal … hát igen 🙂

Sajnos gyorsan eltelt ez az egy hét, hamarosan már indulunk is haza. Az biztos, hogy jelentősen megváltozott a véleményem a lakókocsizásról és az is biztos, hogy nem ez lesz az utolsó ilyen nyaralásunk!

Vélemény, hozzászólás?