Portugál körút
június 13, 2011
Mi a legjobb a nyaralásban?
június 21, 2011
Portugál körút
június 13, 2011
Mi a legjobb a nyaralásban?
június 21, 2011

Sikerült végül a zsűrinek döntést hoznia, hogy ki próbálhassa ki a képen látható lakókocsit az olasz tengerparton. Nem volt könnyű, mert mi -házon belül- szerettük mindegyik történetet: legszívesebben mindegyik pályázóval személyesen megismerkednénk és sztorizgatnánk tovább kinevetve magunkat, a másikat, a tipikus eseteket és az egyedi baklövéseket, mindent…. ahogy mi lakókocsisok-kempingezők szoktuk esténként az amúgy ismeretlen szomszédokkal. Mert ez a közös mindannyiunkban: az utazás örök élmény – ezeket megosztani pedig jó egymással. Többek között ezért is érdemes újra és újra felkerekedni.Node a lényeg: igyekeztünk sokféle szempontot, megfontolást figyelembe venni, így végül holtverseny született. Ahogy írtuk, szinte mindegyik kalandot kihoztuk volna valamiért nyertesnek – ám ezt sajnos nem tehetjük 🙁

Emiatt úgy döntöttünk, hogy nem egy, hanem két nyertest hirdetünk. A szerencséseknek családjukkal vagy barátaikkal az eredetileg meghirdetett időpontban, vagyis június 30-tól július 7-ig két lakókocsit biztosítunk. Azon két történet beküldőjét és családját látjuk vendégül Lignanoban, amelyek több szempontnak és szempárnak is elnyerték tetszését, figyelmét. Dupláztuk a nyereményt és remélhetően duplázódnak így majd a hamarosan itt megosztandó történetek is.

A két nyertes:

az internetben már a kilencvenes évek végén megbízó Ági (Portugál körút)
és a kalandért az életét kockáztató, leggyorsabb pályázatküldő Macsek (búvárkodás Horvátországban)

Gratulálunk nekik! Nyereményükről e-mailben értesítést is kapnak.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden pályázó történetét és lelkesedését. Maradjatok velünk itt, ezen a blogon, mert a kalandok folytatódnak: a nyereményútról részletes beszámolókat olvashattok hamarosan – valamint igyekszünk az utazáshoz kapcsolódó hasznos és szórakoztató informácókat is megoszani veletek a jövőben.

Ja! … továbbá kérünk egy like-ot, vagy egy „igen” kommentet, ha szeretnétek még ehhez hasonló nyereményakciót! 🙂

Kommentálja Ön is! | Reblog!

Vélemény, hozzászólás?