A Knaus Tabbert is kiállít a Hó-Show-n
november 14, 2011
Te hová utaznál most?
január 11, 2012
A Knaus Tabbert is kiállít a Hó-Show-n
november 14, 2011
Te hová utaznál most?
január 11, 2012

Az idei Hó-Show felemásra sikerült. Nem elég, hogy a gazdasági válság sújtja az utazási piacot, a szombati napot egy furcsa humorú idegen tette felejthetetlenné. Az elrendelt bombariadó miatt aztán másnap végül ingyenes volt a belépés nemcsak a Hó-Show-ra, hanem a párhuzamosan futó többi kiállításra is.

A Knaus lakókocsikat szerencsére szombaton is és vasárnap is jó sokan megnézték. Érdekes tapasztalat volt nekünk, hogy sokan még mindig rácsodálkoznak az ötletre: „Lakókocsizni télen?” – ez van az arcukra írva. De miért is ne? Írtunk már erről a múlt tél végén, lakókocsizni nem csak nyáron lehet.

Amikor aztán már ott állunk és forognak a fogaskerekek, jöttek a kérdések: szigetelve van? Gázzal lehet fűteni? Mennyi gázt fogyaszt? Mennyi időre elég egy -10 fokban a 11 kg-os gázpalack? és a többi.

Tudjuk, hogy hazánkban a lakókocsizás messze nem olyan elterjedt, mint Nyugat-Európában. A téli lakókocsizásról pedig szinte senki nem gondolkodik. Hát ezért (is) állítottunk ki. Most már lehet ebben is gondolkodni.

Aki nem hiszi, járjon utána ittitt, meg itt.

Vélemény, hozzászólás?