A Knaus Tabbert is kiállít a Hó-Show-n
november 14, 2011
Tél és lakókocsi?
november 28, 2011
A Knaus Tabbert is kiállít a Hó-Show-n
november 14, 2011
Tél és lakókocsi?
november 28, 2011

És nem csak kiállít, hanem játékot is hirdet. De nézzük előbb, mit is: a Knaus-Tabbert standjának egyik fő helyén idén az új Weinsberg lakókocsit láthatják a látogatók.

Ezt a lakókocsit az anyacég korábbi fő termékének számító Eiffeland lakókocsiból fejlesztették tovább, részleteket itt olvashatsz a különböző változatokról.

És hogy mi a játék lényege? Nagyon egyszerű: ha szeretnéd személyreszóló tárlatvezetés során megismerni az új Weinsberg lakókocsit, e-mail és értesítési címed, telefonszámod és neved megadásával jelentkezz november 17-én este kilenc óráig e-mail-ben a knaustabbert.hu@gmail.com címen.
Ha jelentkezel és még az utinaplo Facebook oldalának is követője vagy, akkor van esélyed, hogy te nyerd a 2011-es Hó-Show-ra szóló tíz darab belépőjegy egyikét. A jelentkezéskor azt is írd meg, kb. mikor szeretnéd meglátogatni standunkat, hogy kollégánk a megadott telefonszámon az időpontot majd pontosítani tudja Veled.

A Hó-Show most hétvégén lesz: november 18. és 20-a között, a Hungexpo-n, úgyhogy e-mailezz és ne felejts el szólni a a barátaidnak sem!

Vélemény, hozzászólás?