Termékjellemzők

A belső kialakításnál:

Interiőr-megoldások a maximális helykihasználás érdekében: lengő bútorajtók, lekerekített szélek a konyhában, ergonomikusan formált, többfunkciós asztalok, nyitott tárolók, és eredeti megoldású forgóelemek (pl. forgatható TV-állványoszlop), az egész belsőtéren végighúzódó megvilágítási megoldások.

Minőség, amely látszik: a fa, az alumínium, az üvegszál-optika harmonikus keveredése, időállóan szép lakótéri textilek, kiváló minőségű szerelvények a konyhában és a fürdőben, minőségi kárpitok, könnyen kihúzható fiókok, kombinált fogantyú/pushlock-elemek zárautomatikával a bútorokon, speciális megoldások a gyerekszoba ágyakon a gyermekek biztonsága érdekében.

Utazási komfort a legjobb formában: egyedi, megtervezett rakodótér megoldások - a SUN TRAVELLER és a SUN LINER típusokban kívülről és a kocsiból is berakodható dupla padló, eredeti TV- és multimédia megoldások, szabadalmaztatott elképzelések a legnagyobb helykihasználtság érdekében, mint pl. többfunkciós oszlopok, elrejthető alkóv-létra, kombinált fürdő és öltöző tér, összecsukható karos TV-állvány, gyógyszerfiók, stb.

A külső:

  • Dinamika és frissesség a "két fecske" jegyében
  • Jellegzetes, a KNAUS márkára jellemző rendszámtábla- és lámpatartó
  • Jellegzetes front design a lakókocsikon
  • Gépkocsi aerodinamika a lakóautóknál az alváz és a járműfelépítmény mindenkori optimális integrációjával
  • Attraktív, decens grafikák a járműveken

Bizonyos járművek esetén új metál kék fényezés.