A járványhelyzet miatt átalakuló európai piaci igények mellett továbbra is igény van jól képzett, jó minőségű munkát végző kollégákra, magas hozzáadott értékű szerelési feladatok elvégzéséhez. Az ilyen jellegű feladatok végzésére továbbra is keresünk új kollégákat. Ha úgy érzed, megállnád a helyed nálunk, jelentkezz! Elektromos, lakatosipari, faipari, karbantartási munkakörökben korábban megszerzett tapasztalat, tudás birtokában jó eséllyel pályázhatsz. Jelentkezni írásos önéletrajzzal lehet.

Jelentkezem összeszerelőnek

A jelen helyzetben kollégáink kizárólag telefonos előzetes interjúkat folytatnak, és ezek alapján dől el, hogy kit és mikor hívnak be személyes interjúra és a gyár, a termelés bemutatására. Ez kissé lassíthatja a felvételiztetés folyamatát, ráadásul egyes munkaköröket nem azonnal tudunk betölteni. Kérjük és köszönjük mindenki türelmét és megértését!
 

Építs karriert nálunk!

A Knaus Tabbert Kft nyitott pozíciói

Innovatív, európai színvonalat képviselő, lakókocsi és lakóautó összeszereléssel foglalkozó gyárunk precíz, pontos, jó kézügyességű férfi és női munkaerőt keres.

Miért válassz minket?

  • mert a munkába járásra nem lesz gondod
  • munkaruhát adunk
  • a megyei átlagot meghaladó béreket biztosítunk
  • egy jó csapatban dolgozhatsz

Jelentkezni önéletrajz küldésével lehet a: karrier@knaus.hu címen.

Téged keresünk?

Részletes munkaköri leírásokért kattints, az alábbi foglalkozásokra!

további pozíciók, amelyekre új kollégáinkat keressük: