Folyamatos a bővülés a Knaus-nál - havi nettó 850 eurós kezdő fizetéssel várjuk a jelentkezőket


Továbbra is igény van jól képzett, jó minőségű munkát végző kollégákra összeszerelő sorokon és az asztalos és présüzemeinkben is. Elektromos, lakatosipari, faipari, karbantartási munkakörökben korábban szerzett tapasztalattal is várjuk jelentkezésedet! Írásos önéletrajzot de legalább egy TELEFONSZÁMOT várunk emailben.

Jelentkezem összeszerelőnek

Kollégáink kizárólag telefonos előzetes interjúkat folytatnak, és ezek alapján dől el, hogy kit és mikor hívnak be személyes interjúra és a gyár, a termelés bemutatására. Ez kissé lassíthatja a felvételiztetés folyamatát, ráadásul egyes munkaköröket nem azonnal tudunk betölteni. Kérjük és köszönjük mindenki türelmét és megértését! Ha nem tud emailt küldeni, a +421 901 710 468 as telefonszámon is jelentkezhet.

A Knaus Tabbert Kft nyitott pozíciói

Innovatív, európai színvonalat képviselő, lakókocsi és lakóautó összeszereléssel foglalkozó gyárunk precíz, pontos, jó kézügyességű férfi és női munkaerőt keres.

Miért válassz minket?

  • Mert fizetési igényedet méltányoljuk és mi többet adunk!
  • Mert rendszeres és jelentős prémiumot kapsz tőlünk a jó munkád elismeréseként.
  • Mert a 30 év múlt és a folyamatos, új beruházásaink azt jelzik, hogy biztonságos, stabil, fejlődő vállalatnál vagy.
  • Mert mi az összetartozásra és összefogásra építünk, és mivel kisvállalatból nőttük ki magunkat, ezért ezt a családias légkört megtartottuk.

Jelentkezni önéletrajz küldésével lehet a: karrierSK@knaus.hu címen.

Téged keresünk?

Részletes munkaköri leírásokért kattints, az alábbi foglalkozásokra!