Caravan Salon 2016

2016.08.29.

A Knaus Tabbert a kontinens legnagyobb szakipari kiállításán is jelen volt. A konszern standjairól készített videóval mutatjuk be a méreteket, a hangulatot.

KNAUS Partnertalálkozó 2016

2016.05.25.

A Knaus Tabbert kereskedelmi partnere, a Hollakó Karaván Kft szervezésében kerül sor 2016. július 21-24. között az első KNAUS Partnertalálkozóra Agárdon, a Park Strand Kempingben. (Cím: 2484 Agárd, Chernel István u. 51-52.)

A találkozón szeretettel várjuk minden kedves partnerünket, vásárlónkat, és mindenkit, aki szeret kempingezni. A találkozón történő részvétel REGISZTRÁCIÓhoz kötött.

Regisztrálok

További részletekkel hamarosan jelentkezünk. Addig is érdemes ellátogatni a KNAUS Partnertalálkozó Facebook oldalára..

KNAUS Kempingtalálkozó 2016

TÁMOP képzés nyílt közbeszerzési eljárás ajánlati dokumentációja

A KNAUS TABBERT Kft. „TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0535. ‘Munkahelyi képzések támogatása és megvalósítása a Knaus Tabbert Kft-nél’ című projekt keretében képzések megtartása” tárgyú nyílt közbeszerzési eljárásának ajánlati dokumentációját az alábbi linkre kattintva töltheti le.

» AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

[/frame_box] [frame_box]

KARAVÁNSZALON 2014

A Knaus Tabbert jóvoltából Ön díjmentesen látogathat el a Karavánszalonra, ehhez mindössze REGISZTRÁLNIA kell.

Regisztrálok

További részletekkel hamarosan jelentkezünk. Addig is érdemes ellátogatni a Karavánszalon honlapjára.

Karavánszalon 2014

Munkahelyi képzések a Knaus Tabbertnél

A KNAUS TABBERT Kft a TÁMOP-2.1.3.C-12/1 pályázat keretében lehetőséget nyert a dolgozói továbbképzésére az Európai Unió és a magyar állam által finanszírozásában

A projekt címe: Munkahelyi képzések támogatása és megvalósítása a Knaus Tabbert Kft-nél

A projekt célja

Társaságunk termékei a lakókocsik és lakóautók európai piacának élvonalában foglalnak el jelentős helyet. A projekt hosszú távú célja a jelenlegi piaci pozíciók megőrzése, annak továbbfejlesztése. Meglévő szolgáltatásaink, termékeink színvonalát úgy tudjuk emelni, ha munkatársaink tudásának színvonalát is emeljük. Eddigi sikereink elérésében fontos szerepet játszott a tudatos humánerőforrás fejlesztés, hiszen cégünk már ma is az uniós elvárásoknak megfelelő színvonalú termelést és szolgáltatást nyújtja. Szervezetünk a projekt megvalósításával biztosítja munkavállalói számára a magasabb szintű, korszerű tudásanyag megszerzését, mellyel nem csupán munkavállalói tudását növeli, hanem fokozza biztonságérzetüket a munkaerőpiacon. A munkavállalók képzése cégünk humánpolitikájában a piaci alkalmazkodás, a versenyképesség egyik fő eleme, de egyben az alkalmazottak motivációjának eszköze is. A piaci sikereinkhez a tárgyi tudás és a készségek mellett elengedhetetlenek az egyéb kompetencia-fejlesztő tréningek, mivel cégünk ideológiájában a saját dolgozó legalább olyan fontos „ügyfél”, mint a cég vásárlója. A Társaság által finanszírozott képzések a leggyorsabban megtérülő befektetések, mivel fokozzák a dolgozók megelégedettségét, továbbá olyan motivációs eszköz, mely növeli a munkatársak kötődését a munkahelyükhöz, és cégünk a képzettebb munkatársakkal versenyelőnyre tehet szert. Valamennyi termelési feltétel közül munkavállalóink szakmai képzettségének színvonalát, hozzáértését tartjuk a legfontosabbnak. A belső kommunikációs tréningek révén javulhat a munkatársak egymás közti, valamint az üzleti partnerekkel történő együttműködése, a szakmai és egyéb egyedi képzések lehetővé teszik a munkatársak sokoldalúbb alkalmazását, a vezetői képzések pedig felkészítik szervezetünket az újabb üzleti kihívások megfelelő kezelésére. A nagy létszámú LEAN tréninggel üzemünk teljes termelési rendszerét újítjuk meg anyavállalatunk mintájára.

Megvalósuló képzések:

Nyelvtanfolyamok: A DEUTSCH-HAUS Bt által tartott nyelvtanfolyamokon dolgozóink nagy óraszámban tudják elsajátítani a német és az angol nyelvet. Az angol és német nyelvi kompetenciák fejlesztését a cég külföldi tulajdonosával, munkatársakkal, illetve a cég külföldi partnereivel való zökkenőmentes kapcsolattartás teszi szükségessé, így a gyártásban dolgozó vezetők, valamint adminisztratív dolgozók vesznek részt rajta.

A hatékonyság növelését célzó tréningeket cégünknél a Pangea Petény Kft oktatói tartják. A LEAN tréningek megvalósításával el kívánjuk érni azt, hogy a továbbképzést elsajátító munkavállalóink megismerhessék a LEAN gondolkodás alapjait, módszereit, és képessé váljanak a folyamatos áramlás, rugalmasság, költséghatékonyság és a munkatársaikra épülő probléma-megoldási technikák elsajátítására. Célunk, a dolgozók a legmélyebb rétegekig részesüljenek a képzésekben. A vezetői tréning és belső kommunikáció és problémamegoldás tréning a Társaságon belül felmerülő szervezeti egységek és munkavállalóik közötti konfliktusok megfelelő kezelése – és ezzel párhuzamosan a vevői elégedettség magas szinten tartása – miatt kiemelt jelentőséggel bír, a vezető beosztású gyártásban, ill. adminisztrációban dolgozók részére. A Zöld Gazdaság képzés célja, hogy megismertesse a résztvevőket (minőségügyi, adminisztratív dolgozók) a vállalatok környezetterhelési mutatóival, a mérés módszereivel, a beruházásokkal kapcsolatos környezeti fenntarthatósági vállalásokkal. A személyes hatékonyság és szervezeti eredményesség képzés célja az, hogy a résztvevők az ösztönös és eredménytelen időgazdálkodási szokások felszámolása után a tudatos időgazdálkodás módszereit sajátítsák el; valamint a konfliktuskezelési stílusok megismerését és alkalmazását segíti, továbbá cél az önismeret mélyítése, hogy megismerjék erősségeiket, gyengeségeiket, így munkájuk hatékonyabb lesz. Célunk, a dolgozók a legmélyebb rétegekig részesüljenek a képzésekben.

Minőségügyi képzés: a TEKT Képzési és Tanácsadó Kft minőségügyi tanfolyamain képezzük tovább kollégáinkat. Mivel cégünknél a gyártott termékek minősége az egyik legfontosabb értékelési szempont hogy a piaci pozíciónkat meg tudjuk őrizni, fontos a minőségügyi képzés. Ezért a minőségügyi területen dolgozó kollégákon kívül a termelésben dolgozókat is fontos képezni a minőségügyi előírásokkal, alapelvekkel kapcsolatosan, így a minőségi kontroll a termelés minden szintjén megjelenik.

Gépkezelői képzések: a Faragó Zoltán és a Centrum Autósiskola tart cégünknél gépkezelői képzéseket. Hogy a termelésben használt szállítójárművek kezeléséhez szükséges jogosítvány több munkavállaló számára is biztosítva legyen, mellyel a rugalmas munkaszervezés is biztosított, hiszen több munkavállaló is el tudja látna a szállítási feladatokat, így a termelésben dolgozók széles köre részt vesz a képzésben.

Logisztikai tanfolyam: a logisztikai területen dolgozó kollégáink egy a Magyar Logisztikai Egyesület és az ideaLogistics Kft közös szervezésű tanfolyamán vesznek részt. A logisztikai osztály cégünk termelésében, kiszállításában nagy szerepet játszik, ezért fontos a dolgozók folyamatos képzése.

Üdvözlet!

Ön Magyarország egyetlen lakókocsigyárának honlapját látogatja. A Nógrád megyében található üzemegység a német Knaus Tabbert GmbH leányvállalata, amely immáron mintegy 20 éves múlttal rendelkezik. Ez idő alatt pedig több mint 60 000 lakókocsi és lakóautó „született meg” a nagyoroszi gyárban, hogy több ezer ember nyaralását tegye felejthetetlenné.

Aki még nem nyaralt lakókocsival egy élménnyel szegényebb. Mert lakókocsival nyaralni a teljes szabadságot jelenti, nincsenek korlátok,  rossz szállások, nincsen helyhez kötöttség, nem számít a rossz időjárás. Minden ötletet meg lehet valósítani, a pillanat érzéseitől vezérelve. Mindezt a legnagyobb kényelemben. Ne maradjon le erről az élményről, vásároljon lakókocsit!

Jelszavunk: TÁVOLBAN IS OTTHONI KÉNYELEM – ELÉRHETŐ ÁRON!

„Az embernek nem a nyaralás alatt kell új emberré válnia, hanem utána!”

(Prof. Dr. Gerhard Uhlenbruck)